RAZONODA NA ČIOVU I U TROGIRU

Trogir je jedan od najljepših dalmatinskih gradova.

Uske kalete pune restorana i trgovina.

Plaža Pantana - Prelijepa plaža locirana 1,5 km istočno od Trogira na ušću rijeke Pantan. Dugačka je oko 500 m i pretežito je šljunčana i pješčana a okružena je borovima koji pružaju ugodnu hladovinu. Plaža Okrug je najpoznatija plaža u Trogiru i okolici. Oko 5 km je udaljena od Trogira a nalazi se s južne strane otoka Čiovo.

Jednodnevni izlet na slapove Krke koji se kaskadno spuštaju preko 17 prirodnih barijera. Ova stalna igra svjetla i vode stvara nezaboravne slike. Vodić i ulaz uključeni u cijenu. www.npkrka.hr

Jednodnevni izlet u Split. Carski grad. Dioklecijanova palača koja datira od 3 stoljeća prije Krista, Peristil, Zlatna i Srebrna vrata, katedrala Sv. Duje i pripadajući hram Jupitera sve je to samo dio koji se nalazi u užem centru grada Splita.

Trogir - uske uličice (popularne kale) ispunjene malim obiteljskim restoranima ili caffe barovima, pregršt turista, žamor jezika i muzike a u srcu grada - luci jahte i brodovi iz svih dijelova svijeta. To je Trogir ljeti.

Noćni klub Aurora - Za lude i nezeboravne ljetne noći obavezno posjetite atraktivni klub Aurora koji privalči ljude iz cijele Dalmacije a ne samo okolice Primoštena gdje je i smješten. www.auroraclub.hr

Trogirski gradski muzej:
Smješten u starom dijelu Garagnin - Fanfogna palače, odvesti će vas na putovanje kroz stoljeća u Trogiru. Otvoren je od 08:00 do 13:00 i od 17:00 dol 20:00. Tvrđava Kamerlengo:
Venecijanska tvrđava nalazi se na zapadnom dijelu Torgira. Otvorena je 09:00 do 20:00.

Beach bar SKRAPA i za iznajmljivanje skutera za cestu samo 200 m od apartmana. Za rezervaciju se možete obratiti i nama.

Kontakt

Slaven Topić

+ 385 98 832 888

topicapartmans@yahoo.com